Ga naar de inhoud

Pralines

koel en droog bewaren (niet in de koelkast), houdbaarheid: ten minste 6 weken na inpakdatum

melkchocolade – ganache van aardbei en cuberdon

melkchocolade – krokante caramelvulling

witte chocolade – praliné van pijnboompitten

pure chocolade – gelei van mandarijn en pecannotenpraliné

witte chocolade – stevige Picon gelei

pure chocolade – ganache van limoen en pistache

melkchocolade met een praliné van hazelnoten uit Piemonte

pure chocolade – caramel en Maldonzout

melkchocolade – krokante hazelnootvulling

witte chocolade – praliné van sesamzaadjes

pure chocolade – koffievulling en cacaonibs

witte chocolade – praliné van pistachenoten

pure chocolade – ganache van honing en saffraan

melkchocolade – ganache van Baileys

witte chocolade – ganache van vanille uit Madagascar

melkchocolade – ganache van Starward whisky en tonka caramel

witte chocolade – caramel van pumpkin spice en pompoenpitpraliné

witte chocolade – knetterpraliné

melkchocolade – knetterpraliné

witte chocolade – chocolate habanero, mango en ananas (pikant!)

Melowcakes

koel en droog bewaren, houdbaarheid: 4 weken na inpakdatum

melkchocolade –
hazelnootjes

pure chocolade –
sesamzaadjes

witte chocolade –
chocoladebolletjes

gezouten caramel

witte chocolade –
oreo

melkchocolade –
speculoos

pure chocolade –
PiM’s

melkchocolade –
café noir